Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sedex Net
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Salopeta de protectie cu pieptar
Brand
S,M,L,XL, XXL, XXXL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Costumul salopeta este un echipament individual de lucru, destinat protejarii corpului in timpul muncii, in medii normale de activitate, care nu solicita un alt echipament de protectie specific.

Costumul de salopeta este confectionat din doc, 100% bumbac.

Salopeta se compune din:
a) Bluza cu doua buzunare aplicate, dispuse simetric pe linia pieptului, acoperite cu clape, inchise cu nasturi. Manecile sunt drepte, terminate printr-o manseta inchisa cu un nasture. Sistemul de inchidere este frontal, cu 5 nasturi, acoperit cu o fenta aplicata.

Spatele este drept, confectionat dintr-o singura bucata. Partea de jos a bluzonului este prevazuta cu snur pentru reglare.

b) Pantalonii sunt prevazuti cu pieptare fata si spate, cu bretele reglabile prin elastic si catarame din plastic. Buzunarele sunt aplicate in felul urmator: un buzunar pe pieptar, inchis cu fermoar; doua buzunare laterale aplicate, cu deschidere oblica; un buzunar aplicat la spate; un buzunar lateral.

Sistemul de ajustare este lateral, fiind efectuat prin nasturi. In partea din fata pantalonii se incheie cu fermoar si trei nasturi.

Costumul salopeta se poate spala manual sau automat, folosind agenti de spalare casnici, la o temperatura de maxim 40 grade Celsius. Se usuca prin centrifugare sau in aer liber. Se poate calca. Se poate curata chimic. Se interzice aplicarea pe material a solutiilor care contin clor.
Din Gura in Gura